Panoramic Car Kit de la ROUTE 66 – un accesoriu util

ROUTE 66 a lansat astăzi Panoramic Car Kit, o nouă gamă de kituri auto dedicată smartphone-urilor. Acesta este disponibil în mai multe forme standard, fiecare dintre acestea potrivindu-se perfect cu smartphone-urile iPhone 3GS, iPhone 4S, HTC One X precum și Samsung GALAXY S, GALAXY S II, GALAXY S III și GALAXY Note.

Panoramic Car Kit este conceput să asigure stabilitate și să nu obtureze camera video de pe spatele smartphone-ului. De asemenea, acesta vine la pachet cu un încărcător auto dual, capabil să ofere o intensitate a curentului de 2.1 Amperi. În plus, car kit-ul ROUTE 66 poate fi poziționat în modurile peisaj și portret și poate fi montat atât pe parbriz, cât și pe bordul mașinii. Foarte important – dacă utilizați hărțile ROUTE 66, car kitul garantează și funcționarea opțiunii Follow Me de navigație cu realitate augmentată. Aceasta afișează drumul real pe care îl avem înainte, peste el adăugând o mașină virtuală care se deplasează în față, pe post de ghid. Cool, nu?

Sincer să fiu, este un accesoriu de care aș cam avea nevoie în mașină, atât în momentele în care vreau să mă folosesc de GPS-ul și de hărțile smartphone-ului, cât și atunci când am chef să filmez ceva interesant pe șosea. Și, nu mi se pare nici prea scump, prețul de vânzare fiind de 20 Euro, cu livrare gratuită oriunde în lume. Mai multe detalii, aici –  http://store.66.com.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Panoramic Car Kit de la ROUTE 66 – un accesoriu util

 • October 18, 2012 at 1:59 am
  Permalink

  Bine ca tocmai am dat 30 Euro pe suportul original pentru SGSII care este… o mizerie!
  Ventuza obtureaza cam 25% din ce filmeaza camera, incarcatorul este subdimensionat (700mA) asa ca in timpul folosirii GPS-ului bateria se descarca si nici nu poate fi fixat pe bord!
  Pe de alta parte, asta de la Route 66 pare prea… firav. Cel putin bratul cu bila.
  Iar incarcatorul este ori single cu 2,1A ori dual cu 2x1A. Sa vad, poate-l incerc.
  Mersi de info!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *