Tastatură pe bluetooth și iluminată de la Logitech, pentru utilizatorii multitasking

Logitech lansează un accesoriu chiar interesant, tastatura Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 fiind compatibilă atât cu dispozitivele Windows cât și cu cele iOS sau Android.

Aceasta are un layout conceput pentru Windows 8 și se poate conecta la trei dispozitive simultan, comutarea între acestea realizându-se doar prin apăsarea unui buton. Perfectă pentru utilizatorii multitasking, care utilizează simultan atât un computer, cât și o tabletă sau un smartphone.

Un alt atuu al ei este sistemul de iluminare care se ajustează automat, fiind în acest fel mai ușor de utilizat pe întuneric. Aceasta se încarcă prin USB și are o autonomie de 10 zile cu bateria încărcată complet.

Din câte am înțeles, va fi disponibilă din noiembrie, la un preț de 100 Euro.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *