Ultrabook cu ecran tactil de la Samsung

Samsung anunta primul lor ultrabook care va functiona pe bazele sistemului de operare Windows 8. Normal, pentru ca utilizatorii sa beneficieze de toate functiile acestui sistem de operare, ecranul acestuia este tactil. Inca o data, nu prea cred ca un ecran tactil va fi de un real folos utilizatorilor de laptopuri in format clasic. Daca cumva nu se transforma intr-o tableta, atunci nu vad utilitatea unui ecran tactil.

Revenim, pretul acestuia porneste de la 810 USD pentru configuratia de baza, cu un procesor Core i3. In rest, mai este disponibil un Intel Core i5, 4GB memorie RAM, ecran de 13 inchi cu o rezolutie 1366×768 pixeli, stocare hibrida cu un SSD de 24GB si un HDD de 500GB. Scula cantareste 1.73 Kg.

Sunt curios daca va fi adus si la noi. M-as mira…

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *