AOC myPlay – Monitor IPS compatibil cu gadgeturile Android

AOC anunta monitorul myPlay cu o diagonala de 27 inchi si conectivitate MHL (conexiune microUSB – HDMI), fiind in acest fel compatibil cu unele smartphone-uri si tablete cu Android. Cu ajutorul acestei conexiuni (MHL – Mobile High-Definition) putem vizualiza materiale video 1080p, jocuri, documente sau fotografii direct pe ecranul mare al monitorului.

In plus, imi place cum arata, este modern, elegant si ofera posibilitatea eliminarii piciorului pentru cazurile in care nu este nevoie de el. De asemenea, nici la capitolul specificatii nu sta rau, chiar deloc: dupa cum am spus – diagonala de 27 inchi, urmeaza rezolutia full HD, tehnologia IPS care ofera unghiuri largi de vizualizare si o paleta mai larga de culori, luminozitate de 250 cd/mp, contrast nativ de 1000:1 si un timp de raspuns de 5ms. La partea de conectica, dispune de un port D-sub, doua porturi HDMI si unul USB (nu se specifica daca are functie de player digital).

Monitorul myPlay este disponibil la un pret recomandat de 1414 Lei. Pentru o monitor IPS, pot spune ca nu este scump deloc. S-ar putea sa le faca cu ochiul fotografilor sau celor care lucreaza in domeniul pre-press.

 

 


Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *