Gioco – monitor IPS de la Philips

 

Philips anunta monitorul 278C4QHSN Gioco echipat cu tehnologia Ambiglow si targetat catre amatorii de gaming. Ambiglow este o tehnologie asemanatoare celei Ambilight de pe televizoarele Philips, aceasta intensificand experienta vizionarii.

Specificatii: ecran de 27 inchi IPS LCD cu o rezolutie full HD, luminozitate de 250 cd/mp, ratie de contrast de 1000:1, timp de raspuns de 7ms, 3 porturi HDMI si unul VGA. Nu stiu, dar parca timpul de raspuns de 7ms este cam mare pentru pretentiile gamerilor hardcore. In schimb, tehnologia IPS este foarte buna pentru vizualizarea fotografiilor si chiar filmelor.

Philips 278C4QHSN Gioco va fi disponibil in Romania din luna noiembrie, la un pret recomandat de 1599 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *