Asus vor fi prezenți la DREAMHACK București, au multe premii pentru voi

Mâine voi trece și eu pe la cea mai mare competiție de gaming din România, DREAMHACK București, care se va desfășura în incinta Turbohalle. Sper să fie o compeție la același nivel de organizare cum am văzut pe afară..

Printre alte mărci importante ale pieței IT, acolo vor expuse și produse ASUS dedicate gaming-ului, cum ar fi laptopurile ASUS ROG G55 și G75, desktopul ASUS ROG TYTAN CG8580, platforma Maximus V Formula, plăcile video ASUS ARES și HD7970 Matrix, placa de sunet Xonar Phoebus, căștile audio ROG Vulcan ANC și maușii de gaming ROG.

Foarte important! Vizitatorii standului ASUS vor putea testa portabilele ASUS ROG G55 și G75, au la dispoziție un circuit de curse cu mașini telecomandate în miniatură și vor putea câștiga premii zilnice în cadrul tombolei ASUS ROG. Premiile oferite constau în 2 routere ASUS RT-N66U, 2 media playere O!Play Mini și 2 perechi de căști audio ROG Vulcan ANC.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *