Dreamhack Bucharest 2012 – Un eveniment de gaming peste asteptari

Am trecut ieri si pe la evenimentul de gaming Dreamhack Bucuresti, organizat la Turbohalle. Daca nu lucram, ma duceam si astazi. Acolo am ramas surprins de cat de bine primit a fost acest eveniment in randul comunitatii gamerilor de la noi, sala fiind chiar plina in timpul bataliilor virtuale de Counter Strike, League of Legends sau Starcraft. Recunosc ca nu ma asteptam la un asa entuziasm si aflux de public, mai ales ca intrarea nu era libera iar locul desfasurarii nu era unul tocmai central. Apropo, locuri de parcare, ioc…

De asemenea, am remarcat o multime de straini acolo. Din cate am inteles, alaturi de cei 80 de gameri autohtoni, au fost prezenti concurenti din toata Europa si chiar din Brazilia sau Coreea de Sud. De la Dan am aflat ca premiile puse la bataie sunt de peste 32.000 Euro, asa ca se explica oarecum interesul starnit.

Normal ca si cei mai importanti producatori de hardware pentru gaming au raspuns prezent, in special pentru a-si etala cele mai recente gadgeturi in materie. Am trecut pe la standurile Asus, AMD,  Nvidia si Kingston, acolo unde echipa Lab501 se pregatea sa doboare un nou record mondial.

Cateva imagini de la eveniment, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Dreamhack Bucharest 2012 – Un eveniment de gaming peste asteptari

  • October 21, 2012 at 10:30 pm
    Permalink

    parcare aveai pe strada sau in curtea vecina 😀

    Reply
    • October 22, 2012 at 4:35 am
      Permalink

      bine ca le stii tu pe toate :))

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *