Mini-sistemul vintage!

Iaca-ta un gadget chiar misto, pe care l-am vazut prima data prin Germania, nemtii fiind chiar amatori de astfel de sisteme audio. Nu-i asa ca intr-o cabanuta de lemn, la munte, sau intr-o camera amenajata mai vintage s-ar potrivi de minune? Plus ca arata aproximativ la fel cu radio-ul cu pick-up la care ascultam Beatles spre sfarsitul anilor ’70… Da, sunt baba batrana. 😀

Dar, pe langa faptul ca are pick-up si radio, tehnologii la moda acum cateva decenii, sistemului audio Roadstar HIF-1899TUMPK nu-i lipsesc cd-player-ul, casetofonul sau chiar portul USB, fiind compatibil MP3. Plus ca are si telecomanda, pentru control de la distanta.

Foarte important! Acesta ofera posibilitatea trecerii melodiilor de pe CD, pick-up si caseta in format digital pe un stick USB. O functie chiar utila zic eu. Mai ramane sa vedem decat cum se aude, chiar sunt curios.

Acesta costa aproximativ 1039 Lei si poate fi comandat de aici.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *