Vaio S13 si S15 – laptopuri de business de la Sony

Astăzi, cei de la Sony au lansat în România gama de laptopuri Vaio pentru sărbători, că tot se apropie perioada cea mai intensă a anului din punct de vedere al vânzărilor. Unele sunt cu Windows 8 și ecran tactil, altele pastrează încă neîntinată imaginea laptopului clasic.

Despre cele din urmă o să vă povestesc câteva detalii, mai exact despre noile laptopuri Vaio S13 si S15 din gama de business, una dintre preferatele mele de la Sony.

Modelul Vaio S13  este un ultraportabil puternic, cu o greutate de numai 1.61Kg si o grosime de 22mm. Acesta are un ecran de 13.3 inchi cu o rezolutie de 1600×900 pixeli, este motorizat de un procesor Intel Core i7-3520M si nu mai putin de 8 cilindri in RAM, drept stocare are un SSD de 256GB si nu-i lipseste o placa grafica NVIDIA GeForce GT 640M, tehnologie USB 3.0 si modul 3G. O micuta bestie am putea spune, perfecta pentru cei care sunt mai tot timpul pe drumuri.

Fratele mai mare, S15, are un ecran de 15.5 inchi cu rezolutie full HD, un procesor Core i5-3210M, numai 4GB memorie RAM, stocare pe un hard disk de 640GB, o placa grafica suplimentara NVIDIA GeForce GT 640M, USB 3.0, o greuatate de 2kg si o grosime de 24mm. Un desktop replacement chiar interesant, cu oarece valente portabile.

Bineinteles, ambele se bazeaza pe noul Windows 8.

Nu am aflat inca preturile, revin. Oricum, sa nu va asteptati sa fie ieftine.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *