iPhone 5 – un pic cam scump? sau e doar parerea mea?

Toti cei trei operatori importanti din Romania au anuntat disponibilitatea smartphone-ului iPhone 5 din 2 noiembrie.

La Vodafone, acesta are preturi intre 299 Euro (16GB si ab pe 2 ani de 59 Euro/luna) si 979 Euro (64GB, la liber).

Orange il ofera incepand cu 269 Euro (16GB, 51 Euro/luna, contract pe 2 ani), cel de 32GB avand preturi de la 369 Euro, pentru acelasi abonament de 51 Euro. Modelul de 64Gb are preturi de pornire de 469Euro si, la liber, poate fi achizitionat in schimbul sumei de 949 Euro. Cosmote inca nu au afisat preturile.

Mi se pare mie sau astia de la Apple au ingrosat cam mult obrazul? Cum sa ajunga un smartphone la un pret de aproape 1000 Euro? Se pare ca nu mai au bunul simt de a-si aprecia in primul rand fanii marcii, ca sa nu mai spun de atragerea unor clienti noi. Pentru 1000 de Euro iti poti cumpara doua smartphone-uri de top cu Android, care iti vor oferi o experienta, daca nu superioara, cel putin asemanatoare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “iPhone 5 – un pic cam scump? sau e doar parerea mea?

 • October 28, 2012 at 8:42 pm
  Permalink

  Astia de la Apple? Culmea e ca preturile in US sunt acelasi, doar mai pe la noi preturile astea imense. Ce treaba are Apple cu Romania?

  Reply
  • October 28, 2012 at 8:52 pm
   Permalink

   pai, cred ca preturile sunt dictate tot de ei…

   Reply
 • October 28, 2012 at 9:16 pm
  Permalink

  retardatii spalati pe creier vor cumpara si la 2000 sau 3000 de euro bucata, chiar daca dupa aia n-o sa aiba bani de benzina (ca alti cocalari cu biemveuri) sau de cine stie ce salam (nu florin) in cazul asta; daca nu te lauzi in ‘mol’ cu ultimul haifon atunci se cheama ca esti ultimul luzar din parcare, corect ?
  s-o numim simplu taxa pe prostie si cu asta basta; n-am inteles de ce la vomafoni e mai scump cu vreo 30 de euro (pret de liber, nu mai vorbesc de preturi de abonament); oare sunt si ei mai aifonisti decat ceilalti ?

  Reply
  • October 28, 2012 at 9:22 pm
   Permalink

   poate vor ajusta preturile…

   Reply
  • October 29, 2012 at 9:49 am
   Permalink

   ma, nu i-as jigni chiar in halul asta pe posesorii de iPhone… este alegerea lor si, trebuie sa recunoastem, este un smartphone chiar ok, pe mine ma deranjeaza doar pretul exorbitant la care a ajuns…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *