Asus Vivobook S200 – ultraportabil de 11.6 inchi la un pret bunicel

L-am vazut vineri si pot spune ca nu m-a lasat indiferent, atat datorita specificatiilor tehnice cat si a pretului. Noul Asus Vivobook S200 este un ultraportabil cu ecran tactil de 11.6 inchi si un design asemanator ultrabook-urilor Zenbook, desi nu este la fel de subtire si de usor, acesta avand o grosime de 217mm si o greutate de 1.4Kg. Avand ecran tactil, va cam dati seama ca este pregatit pentru Windows 8.

Specificatii: rezolutie de 1366 x 768 pixeli, procesor Intel Core i3-3217U la 1.8Ghz, 4GB memorie RAM, USB 3.0, stocare pe un hard disk de 500GB. Pretul? Cu tot cu Windows 8 costa… 2600 Lei. Deci, chiar pot spune ca reprezinta o oferta atractiva pentru cei care au nevoie de un astfel de echipament. Va putea fi achizitionat si in Romania de luna viitoare.

Alte cateva imagini, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *