Nexus 4, LG au facut treaba buna

Iata ca, in ciuda uraganului care ameninta coastra Statelor Unite, cei de la Google anunta si noul smartphone Nexus 4, construit in colaborare cu coreenii de la LG.

Nexus 4 are un ecran de 4.7 inchi  cu o rezolutie un pic mai buna, de 1280×768 pixeli (320ppi), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4, 2GB memorie RAM, NFC, camera de 8 megapixeli, sistem de incarcare fara fir si Android 4.2 Jelly Bean. Foarte interesanta este functia “Photo Sphere” care permite captarea unor panorame la 360 de grade, pe care le putem urca ulterior pe Google+ sau Google Maps.

Si acesta va fi disponibil din 13 noiembrie, la preturi de 300$ pentru versiunea de 8GB, respectiv 350$ pentru cea de 16GB. Faceti voi conversia in Euro.

Ce sa mai, este un smartphone chiar interesant, se pare ca LG au facut treaba buna, il astept cu nerabdare si la noi.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *