Cu mainile pe: Asus Padfone 2 (foto si video)

Pentru cateva minute bune, am avut astazi ocazia unei intalniri cu noul Asus Padfone 2. In fotografia de mai sus este alaturi de rivalul sau SGS3. Despre configuratie v-am povestit aici, chiar este una de top, mai ales datorita chipset-ului grafic Adreno 320, unul dintre cele mai puternice la ora actuala.

In primul rand am remarcat calitatea constructiei, cu materiale si finisaje de calitate, este un smartphone elegant si stilat, pregatit sa se ia la tranta cu granzii. Si tableta are o constructie de calitate, fiind chiar mai subtire si mai finuta decat precedenta.

Apoi, am testat andocarea la tableta. Asa cum ma asteptam, aceasta se realizeaza simplu, fara efort, solutia aleasa fiind mai desteapta decat cea de la modelul anterior. In plus, imediat dupa andocare, avem acces pe ecranul tabletei la continutului si aplicatiile telefonului.

Ambele device-uri, smartphone si tableta, ar putea ajunge pana in sarbatorile de iarna si la noi pe piata. Impreuna, pretul lor va fi de aproximativ 3500 lei. De asemenea, se pare ca smartphone-ul nu va putea fi achizitionat separat.

Cam atat va pot spune momentan despre Padfone 2. Il astept la teste, sper sa am ocazia vreodata, pentru ca precedentul nu a ajuns.

L-am si filmat. Videoclipul, mai jos.
 

 
In continuare, cateva fotografii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *