Lansare iPhone 5 la Vodafone

Deci, prea-asteptatul, prea-maretul, prea-nemaipomenitul, prea-nemaintalnitul iPhone 5 a fost lansat oficial la vanzare si in Romania. Incepand de astazi, 2 noiembrie, il puteti achizitiona si din showroom-urile Vodafone, preturile de comercializare fiind disponibile aici.

Am trecut pe la evenimentul de lansare gazduit de catre cei de la Vodafone in Experience Store-ul din AFI Cotroceni. Atmosfera destinsa, destul de multa lume prezenta acolo, atat curiosi sau pierde-vara, cat si pasionati de iPhone, presa, plus o buna parte a bloggerimii mult vestite.

Cei de la Vodafone au ales ca primi utilizatori de iPhone 5 in Romania pe Melania Medeleanu, Lucian Mindruta si Cabral Ibacka. S-a desfasurat si o tragere la sorti care a avut drept premiu un voucher in valoare de 750 Euro, castigatorul nefiind altul decat Mihai Tanase (lucky bastard!!!). Bineinteles, el si-a achizitionat un iPhone 5 imediat.

L-am atins si eu pret de cateva minute pe nepretuitul si pot spune ca, la o prima vedere, nu are cum sa nu-ti placa, nu are cum sa nu te impresioneze placut. Acelasi feeling premium ca la 4S, plus ca acum este mai subtire, mai usor si are un ecran (un pic) mai mare. Atat momentan, sper sa-l pot butona mai pe indelete in viitorul apropiat, desi se stie ca nu sunt tocmai un fan al ecosistemului Apple.

Cateva imagini de la evenimentul cu pricina, pe urmatoarea pagina.

Alte impresii si la: Alex Radescu, Victor Kapra, Dan Dragomir.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *