F1 Simulator – Big toys 4 big boys!

Ce ziceti de minunatia asta de simulator de Formula 1? O macheta de Formula 1 in marime naturala, cu aproape toate detaliile constructive ale unui bolid real, numai motorul ii mai lipseste… Orice pasionat de intreceri virtuale ar vrea sa aiba asa ceva in dormitor. Ma rog, daca incape. 😀 In plus, cei de la Costoco.co.uk o pot personaliza in culorile echipei favorite din F1.

Motorul acestui mega-simulator este un computer cu procesor Intel Core i7, stocare pe SSD Intel, 16 GB memorie RAM, un sistem grafic performant, Windows 7 (64 bit Professional Edition), tastatura si mouse wireless. Ati remarcat pesemne si cele 3 monitoare de 23 inchi fiecare dar nu si sistemul audio 5.1 incorporat.

Pretul? O nimica toata… doar 90.000 de Lire Sterline. 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “F1 Simulator – Big toys 4 big boys!

 • November 7, 2012 at 8:12 pm
  Permalink

  :)) mda… da parca mi-ar placea una de raliu… de paris-dakar… sa ma duc si cu o gamerita pe bancheta din spate :))

  Reply
  • November 7, 2012 at 8:12 pm
   Permalink

   :)) nu ai idei rele…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *