O seara magnifica de Blues cu John Mayall si trupa lui fermecata

Aseara am avut ocazia sa particip la unul dintre cele mai bune concerte la care am fost vreodata. John Mayall, un gigant al muzicii rock, bunicul blues-ului britanic cum ii zic altii, la 79 de ani ne-a incantat si ne-a facut sa ne simtim tineri din nou. Este primul concert de la care am plecat cu o stare de relaxare totala, pentru ca m-am simtit bine, pentru ca am auzit acorduri care imi sunt dragi.

De altfel, JM este tatal lor, a colaborat cu nume mari ale muzicii, amintesc doar de Peter Green, Mick Fleetwood, Eric Clapton sau Coco Montoya, desi lista este cu mult mai lunga. La 79 de ani inca face cu succes fata unui concert de amploare, pentru ca apoi sa dea cu nonsalanta autografe fanilor. Am remarcat si trupa care era alaturi de el, instrumentisti de mare valoare, cel putin basistul a fost intr-o zi mare.
Mai multe detalii despre eveniment si fotografii de calitate puteti gasi pe infomusic.ro.

Normal ca nu puteam sa plec de acolo fara cateva filmari, pe urmatoarea pagina gasiti nu mai putin de sapte videoclipuri. Le-am filmat cu jucaria mirrorless Panasonic GF5, care se descurca mai bine la filmare decat la fotografiere in conditii de concert. Ma rog, nici fotografiile nu sunt rele, surprind atmosfera, dar un DSLR ar fi fost mai bun pentru asa ceva.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “O seara magnifica de Blues cu John Mayall si trupa lui fermecata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *