Lansare Wonderbook: Book of Spells in Romania

Sony a lansat astazi in Romania noul joc pentru Playstation 3, Wonderbook, de fapt o platforma interactiva care se foloseste de realitatea augmentata. Primul titlu, Book of Spells, este dezvoltat in colaborare cu celebra J.K.Rowling. Pentru a-l juca trebuie sa aveti atat un PS3 cat si o camera Playstation Eye plus un controller Playstation Move.

Cartea “magica”, pe ale carei pagini nu sunt tiparite cuvinte si texte ci QR-coduri, trebuie pozitionata in aria de vizibilitate a camerei Eye. Imediat, pe ecranul televizorului, va “prinde viata” prin intermediul realitatii augmentate. Controller-ul Move poate fi utilizat atat pentru a parcurge jocul dar si pe post de bagheta magica.

Pentru ca si cei mici sa inteleaga jocul, acesta a fost tradus si dublat in limba romana cu ajutorul unor actori profesionisti.

Preturile:

– Pachetul Wonderbook si Book of Spells costa 169 Lei;

– Pachetul Wonderbook + Book of Spells + PlayStation Eye (camera) + PlayStation Move (controller)  costa 369 Lei;

– Pachetul Wonderbook+ Book of Spells + PlayStation Eye (camera) + PlayStation Move (controller) + consola PS3 de 12 GB va scoate din buzunar 1349 Lei.

In continuare, cateva fotografii de la evenimentul de lansare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Lansare Wonderbook: Book of Spells in Romania

 • November 13, 2012 at 6:56 pm
  Permalink

  xbox si kinect rulez! ps move este doar o imitatie trista de wii… 😀

  Reply
  • November 13, 2012 at 6:58 pm
   Permalink

   bai, nu stiu daca xbox “rulez” dar eu mi-am luat ps3 si pentru player-ul bluray… xbox parca nu are asa ceva…
   in schimb, da, mi-a placut si mie kinect-ul…
   din pacate nu-mi pot permite ambele console… asa ca ma multumesc cu ce am momentan

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *