Black Friday la F64.ro

Am pus niste banuti deoparte, asa ca astept cu mare interes Vinerea Neagra. Am aflat ca si F64 Studio se alatura acestei campanii, asa ca o sa fiu cu ochii pe site-ul lor in ziua cu pricina pentru ca sunt in cautarea unei compacte mai deosebite, sau a unui obiectiv, sau a unui set de lumini, sau… grea decizie o sa fie…

In Vinerea Neagra, F64 propune reduceri de pana la 50% pentru echipamente din toate gamele. Reducerile se vor aplica atat aparatelor foto din categoria compactelor cat si DSLR-urilor, aparatelor profesionale high-end sau mirrorless-urilor. De asemenea, nu vor fi uitate nici accesoriile, de la trepiede pana la lumini si fundaluri de studio.

In campania Black Friday la F64 Studio sunt incluse echipamente de la producatori precum Canon, Nikon, Fuji, Elincrom, Giottos, SanDisk, Olympus, Tamrac, Lowepro, Crumpler, Kata si Think Tank Photo.

Sa fie reduceri zic!

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *