Platesti serviciile Vodafone cu un card Visa? Atunci poti castiga o Honda Civic sau smartphone-uri SGS3

Interesanta campanie de promovare a platilor prin cardurile Visa. Clientii Vodafone care platesc online serviciile Vodafone folosind un astfel de card pot castiga cate un smartphone Samsung Galaxy SIII pe saptamana pana la sfarsitul anului, precum si marele premiu, un automobil Honda Civic 5D.

Pentru a participa la concurs, clientii trebuie sa efectueze macar o plata online cu un card VISA. Sunt admise atat platile pentru achitarea facturii lunare din contul MyVodafone cat si cele pentru reincarcarea Cartelei Vodafone si a Cartelei Internet Vodafone. De asemenea, sunt valabile si platile pentru achizitiile din magazinul online Vodafone.

La extragerea premiului saptamanal participa toti clientii care au facut o plata eligibila, pe parcursul saptamanii precedente.  Pentru acordarea marelui premiu se iau in calcul toate platile din perioada concursului. Castigatorii saptamanali vor fi anuntati pe pagina www.vodafone.ro/visa si contactati pentru ridicarea premiului.

Mai multe informatii sunt disponibile la adresa www.vodafone.ro/visa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Platesti serviciile Vodafone cu un card Visa? Atunci poti castiga o Honda Civic sau smartphone-uri SGS3

 • November 14, 2012 at 9:36 pm
  Permalink

  hehe… din pacate sunt client cosmote… da tot parca as cumpara ceva din magazinul online, numai asa, ca sa particip la concurs…

  Reply
 • November 14, 2012 at 9:38 pm
  Permalink

  chiar “as dori” sa castig un smartphone ca la masina nu am curaj sa ma gandesc

  sau… cine stie? ­čśÇ

  Reply
 • November 14, 2012 at 9:40 pm
  Permalink

  bafta atunci! ­čśÇ

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *