Led Zeppelin – Celebration Day

Un concert extraordinar sustinut de Led Zeppelin la Londra pe Arena O2 tocmai in 2007, pe 10 Decembrie. Concertul a fost sustinut in memoria  lui Ahmet Ertegun, prieten si fondator al Atlantic Records. Spectacolul a durat peste 2 ore, membrii fondatori John Paul Jones, Jimmy Page si Robert Plant cantand alaturi de Jason Bonham, fiul tobosarului John Bonham. Acestia au cantat 16 piese printre care “Whole Lotta Love”, “Rock and Roll”, “Kashmir” si “Stairway to Heaven”.

In afara concertul poate fi urmarit in cinematografe. Si la noi a fost prezentat in cadrul Light Cinema. Maine apare si pe amazon.com, asa ca o sa fac o mica comanda. Pesemne ca o sa-l vad abia prin decembrie dar o sa merite asteptarea.

Din concert, hai sa vedem/ascultam interpretarea melodiei Kashmir.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “Led Zeppelin – Celebration Day

 • November 18, 2012 at 4:05 pm
  Permalink

  Si eu ieri l-am precomandat. Dar de ce sa dureze pana in decembrie, cand maine apare? Eu in cateva zile cam primesc orice de la Amazon (bine, de pe UK).

  Reply
  • November 18, 2012 at 4:56 pm
   Permalink

   eu iau de pe com… ca e mai ieftin… si dureaza cam 3 saptamani livrarea…

   Reply
 • November 18, 2012 at 6:06 pm
  Permalink

  E ceva mai ieftin, dar sta naiba trei saptamani. O singura data am facut greseala, a durat vreo 2-3 saptamani si am zis ca mai bine dau mai mult. Plus ca la DVD-uri cam risti sa nu puste regiunea la alea de State.

  Reply
  • November 18, 2012 at 6:42 pm
   Permalink

   nu am luat dvd-uri pana acum… numai bluray-uri sau cd-uri audio.. so.. 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *