Acumulator suplimentar pentru smartphone-uri

Pentru ca inca nu a fost rezolvata problema autonomiei smartphone-urilor cu ecran tactil, cei care sunt mereu pe drumuri, la intalniri, in calatorii de afaceri, de ce nu si in vacante, vor aprecia cu siguranta un acumulator extern, destul de mic pentru a fi purtat cu usurinta si care sa extinda pentru inca cateva ore bune autonomia telefonului.

Kiwi-Bird i2500/a2500 este un astfel de gadget, destul de compact pentru a fi purtat intr-un buzunar. Acesta are o capacitate de 2500mAh, astfel ca poate extinde inca o data autonomia majoritatii smartphone-urilor de top. Poate fi conectat atat la smartphone-urile cu Android, prin conector microUSB, cat si la iPhone-urile 3G-4S.

Pe un FunGadgets.ro poate fi gasit la un pret de 99 de lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *