Reducerile Nikon pentru Black Friday

Suntem pe ultima suta de metri a pregatirilor pentru Black Friday. Magazinele inca negociaza cu importatorii preturi si volume iar posibilii clienti aduna banut langa banut, poate poate vor face vreo afacere buna.

Daca sunteti in cautarea vreunei camere foto, poate veti fi interesati de oferta Nikon. Acestia vor avea reduceri de pana in 33% la DSLR-uri, de pana in 40% la obiective si de pana in 50% la gama mirrorless Nikon 1 sau la compactele Coolpix. Nu se specifica exact ce aparate sau obiective participa la campanie.

Inca nu sunt sigur daca o sa-mi iau ceva. Parca as vrea un obiectiv nou, parca o compacta mai buna, cu siguranta alegerea va fi una dificila. Oricum, o sa stau cu ochii in primul rand pe oferta f64.ro, pe care o voi compara cu cea de la eMAG.ro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “Reducerile Nikon pentru Black Friday

 • November 21, 2012 at 6:23 pm
  Permalink

  o sa fie o sula de reduceri… mai bine spus lichidari de stocuri., in care o sa puna la reduceri ce nu s-a vandut pana acum… adica ciurucurile…

  Reply
  • November 21, 2012 at 6:25 pm
   Permalink

   ma, poate ai dreptate 99%… da eu tot sper sa cumpar ceva la un pret foarte bun… altfel nu ma arunc 😀 vedem ce va fi si injuram dupa aia 😀

   Reply
  • November 21, 2012 at 6:29 pm
   Permalink

   nimic momentan, nu am primit niciun comunicat de la ei

   Reply
 • November 21, 2012 at 6:29 pm
  Permalink

  iar o sa le pice serverele la toti…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *