Finala Angry Birds pe 1 Decembrie (Smart TV)

Finala nationala a competitiei „Samsung SMART TV te invita la distractie cu Angry Birds” se va desfasura la Baneasa Shopping City in data de 1 Decembrie, la ora 16.00. In cadrul acesteia vor fi desemnați 4 castigatori, primii trei clasati avand un loc asigurat in finala europeana a concursului care va avea loc la Londra pe 13 decembrie.

Competitia a debutat pe 5 octombrie in mai multe orase din Romania (Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara). S-au inregistrat nu mai putin de 7000 de participanti. Dintre acestia, numai 9 se vor intrece pentru primul loc.

Finalistii cu cele mai mari 4 scoruri vor castiga una dintre camerele foto Samsung NX 1000, WB150, DV300 sau un SMART TV 40ES7000.

 

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *