Rise of The Guardians (la IMAX 3D)

Asta seara am vazut in avanpremiera, alaturi de pustiulica, filmul “Rise Of The Guardians”, redenumit in romana “Cinci Gardieni de Legenda”.

Un film de desene animate 3D pe care copiii, si nu numai, il vor savura cu siguranta. Actiunea este spectaculoasa, are parte si de aventura dar si de umor, este o adevarata incursiune in lumea copilariei si a reprezentatilor ei cei mai de seama. Personajele principale sunt Jack Frost, North – un Mos Craciun destul de razboinic, Easter Bunny – un imens Iepuras de Paste cu accent australian si care seamana mai degraba cu un cangur, Tooth Fairy – Zana Maseluta si Mos Ene (care vine pe la gene), impreuna luptand impotriva lui… Bau-Bau… 😀

Nu vreau sa va povestesc mai multe despre film, mergeti sa-l vedeti impreuna cu cei mici, merita. Si, neaparat la IMAX-ul Cinema City din AFI Cotroceni, acolo este cel mai bun 3D. Efectele tridimensionale ale filmului sunt extraordinare, sunt multe elemente care ies din ecran, iti vine sa le apuci cu mana.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Rise of The Guardians (la IMAX 3D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *