Dramatic, by Olympus (in Bucuresti)

Unul dintre efectele mele de fotografiere preferate ramane Dramatic Tone al celor de la Olympus, pe care l-am utilizat in draci in vacanta de vara. Cu ajutorul lui putem crea niste pseudo-HDR-uri chiar interesante, atragatoare din punct de vedere vizual. Si, parerea mea ca acestea sunt puse mai bine in valoare cand cerul este innorat. Fotografiile rezultate lasa impresia ca am fost martorii unei furtuni puternice, cu nori negri si amenintatori.

Cand am vazut de dimineata cum arata cerul, primul meu gand a fost sa testez acest efect si in Bucuresti. Am urcat frumusel la un etaj superior si am tras cateva cadre. Rezultatele, mai jos.

De data asta am utilizat noua Olympus E-PL5, o bijuterie de camera.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *