Nou monitor de business de la Philips, cu IPS


Philips lanseaza monitorul IPS ErgoSensor 231P4QRYES cu o diagonala de 23 inchi (58.4cm) si rezolutie full HD, dedicat in special mediilor de business. In primul rand ca este dotat cu tehnologie IPS, care ofera unghiuri de vizualizare largi si o reprezentare mai exacta a culorilor. In plus, noul monitor Philips ErgoSensor dispune de o functie care detecteaza pozitia fetei utilizatorului si unghiul la care este inclinat capul acestuia, masoara distanta dintre ochii utilizatorului si monitor si ii sugereaza acestuia ajustarea eficienta a pozitiei. De asemenea, acesta urmareste timpul  petrecut in fata ecranului si aminteste utilizatorului sa faca o pauza.

Foarte important: monitorul dispune de o baza Super Ergo care se rabateaza, pivoteaza si se regleaza pe inaltime, totul pentru confort si eficienta maxime. Si la partea de conectica sta binisor: are DisplayPort, DVI-D (digital, HDCP), VGA, 4xUSB 2.0, PC audio-in, Iesire pentru Casti si un sistem audio stereo de 2×1.5W. Alte specificatii: timp de raspuns smart – 7ms, luminozitate de 250 cd/mp, contrast nativ 1000:1 si dinamic 20.000.000:1.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *