4G si la Orange

Orange lanseaza astazi serviciul (beta) de internet mobil 4G, activ momentan in Bucuresti (in zona centrala si de nord, in zona metropolitana din nordul capitalei), in statiunile de vacanta de pe Valea Prahovei, in zona Bran-Moieciu si in Poiana Brasov. Orange promite o viteza de download de pana in 75 Mbps si de 37.5 Mbps pentru upload. Mentionez ca aceste valori sunt influentabile de incarcarea retelei.

Bineintele, cu aceasta ocazie Orange vine cu o oferta speciala: clientii care aleg un abonament Colibri 15, Colibri 25, Colibri 25 Special sau Colibri 35 pe doi ani primesc trafic nelimitat la viteze 4G timp de 6 luni. In afara zonelor de acoperire 4G vor avea la dispozitie reteaua de date 3G/H+. Internetul mobil 4G va fi disponibil pe modemuri si tablete, urmand sa fie disponibil in curand si pe telefoane. Pentru conectarea la reteaua 4G, Orange ofera modemul Huawei E392 4G cu preturi pornind de la 0 euro si tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G de la 309 Euro.

Potentialul maxim al retelei 4G al Orange va fi atins in aprilie 2014.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *