Cei mai tari la Angry Birds pe Samsung Smart TV :D

Suntem cei mai tari la Angry Birds! 😀 Tocmai am aflat ca echipa Romaniei a fost declarata castigatoarea celui mai mare concurs de Angry Birds pe Smart TV, a carui finala s-a desfasurat ieri la Londra. Mentionez ca au fost prezenti participanti din 19 tari europene.

Membrii echipei noastre, Robert Kallos, Nicola Tudor si Ionut Dascalescu, au obtinut cele mai mari scoruri in cadrul finalei europene si vor veni acasa cu premii in valoare de 1000 de Euro din partea Samsung.

Respect! Pentru ca nu e deloc simplu sa te joci prin intermediul gesturilor pe un Smart TV. Este nevoie de antrenament dar si de o conditie fizica buna. 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *