Asus VariDrive – Accesoriu pentru ultrabook-uri

Din punctul meu de vedere, ultrabook-urile sunt cele mai misto echipamente portabile nascocite de inteligenta umana, pana acum cel putin. Sunt perfecte pentru cei care isi iau cu ei biroul si munca oriunde se duc, au atat puterea de procesare necesara pentru aproape orice tip de activitate cat si caracteristici de portabilitate superioare. Oarecum putem spune ca impaca si capra si varza.

In schimb, forma compacta aduce cu sine si cateva neajunsuri.  Primul ar fi lipsa unei unitati optice. Continuam cu lipsa unui port VGA standard, a unuia Ethernet, plus ca parca ne-ar trebui mai multe porturi USB, majoritatea ultrabook-urilor avand cel mult doua.

Astfel ca, accesoriul Asus VariDrive este un must-have pentru cei care au nevoie de asa ceva.  Are un design metalic, de influenta Zenbook, si functioneaza pe tehnologie rapida USB 3.0.  Cu siguranta, cel mai bine i-ar sta langa un ultrabook Zenbook.

Se conecteaza la unul din porturile USB 3.0 ale ultrabook-ului si ii extinde capacitatile de conectare cu inca 3 porturi USB 3.0, cu unul Ethernet Gigabit, unul HDMI dar si un VGA. Sa nu uit, are incorporata si o unitate optica dvd-rw de tip slot.

Sunt curios la ce pret va fi disponibil.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Asus VariDrive – Accesoriu pentru ultrabook-uri

  • December 19, 2012 at 12:24 am
   Permalink

   le aflam…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *