S.T.R.I.K.E.7 de la Mad Catz, acum in Romania

Weekend-ul asta am avut la dispozitie tastatura de gaming S.T.R.I.K.E.7 de la Mad Catz, un gadget dedicat in primul rand gamerilor inraiti. Pot spune ca este cea mai cool si mai misto tastatura pe care am avut ocazia sa o utilizez si, chiar daca sunt paralel cu fenomenul de gaming, tot as fi incantat sa gazduiesc asa ceva pe biroul meu. Bineinteles, alaturi de un mouse Cyborg M.M.O.7. ­čśÇ

In primul rand m-a impresionat design-ul modular, cu subansamble ce se interconecteaza in functie de stilul de joc sau de preferinte. Sa mai spun ca este prima tastatura cu alimentare dedicata pe care o vad? ­čśÇ

Apoi am remarcat faptul ca este robusta, pare ca ar rezista cu succes unor lungi campanii virtuale. De asemenea, utilizatorul ii poate ajusta dimensiunile si culoarea iluminarii de fundal.

Si firele de interconectare sunt rezistente, nu cedeaza cu una cu doua.

Mentionez ca tastele WASD si cele ale cursorului sunt interschimbabile. In total, tastatura S.T.R.I.K.E.7 incorporeaza 24 de butoane programabile in 3 moduri, ceea ce se traduce in 72 de comenzi definite de utilizator.

Ati observat deja ecranul tactil VENOM, prin intermediul caruia putem accesa diversele functii ale tastaturii. Cu ajutorul lui putem ajusta luminozitatea si culorile de iluminare de fundal, programa comenzile avansate sau putem initia convorbiri. De asemenea, are functie de ceas, de cronometru sau ne poate ajuta sa controlam playere-le multimedia active.

Mana stanga are la dispozite un palmrest activ, ajustabil pe inaltime. Acesta integreaza o rotita de comanda si un buton pentru comenzi.
Tastatura S.T.R.I.K.E.7 este acum in Romania si poate fi achizitionata la un pret aproximativ de 1379 lei (TVA inclus) prin partenerii de distribu╚Ťie PC-Coolers.ro.

Alte cateva fotografii cu tastatura asta bestiala, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *