Zvonuri despre viitorul Galaxy S IV

Nici nu ne-am obisnuit bine cu noul SGS3 ca au si inceput sa apara zvonuri despre viitorul SGS4. Deh, tehnologia avanseaza, chiar mai repede decat am putea noi tine pasul cu ea, cel putin din punct de vedere financiar.

Deci, ce specificatii va avea SGS4? In primul rand, se pare ca va fi motorizat de un procesor quad-core Exynos 5450 la 2 Ghz. Ce ziceti, in 2015 se ajunge la 3Ghz? Sau mai curand?

Dupa cum ne asteptam, ecranul va creste in diagonala. Insa cred ca se va pune accentul mai mult pe rezolutie. Zvonurile ii atribuie lui SGS4 un ecran cu o diagonala de 4.9 inchi si rezolutie full HD. Full HD devine noul standard suprem pe ecranul de smartphone.

Camera? 8 Megapixeli nu mai sunt de ajuns. Rezolutia senzorului urca catre 13 Megapixeli.

Daca va fi aratat la inceputul primaverii, ca si predecesorul sau SGS3, atunci va fi insotit de Android-ul 4.2 Jelly Bean, update-ul la Android 5.0 Key Lime Pie fiind disponibil ulterior.

Ma astept sa pastreze forma si dimensiunile lui SGS3, poate vor mai umbla putin la materiale. Si inca ceva… Oare la capitolul autonomie cum va sta?

Cam atat momentan….

Sursa foto (este un concept).

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *