Geonaute 360 – Action Camera care filmeaza tot in jurul tau

La CES 2013 in Las Vegas, o companie franceza va lansa camera de actiune Geonaute care filmeaza tot in jurul nostru, adica la 360 de grade. Ce sa mai, cu un astfel de gadget nu veti pierde nimic important din actiune, nici ce se intampla in fata voastra, nici in spate, nici in laterale. Suna bine, nu?

De fapt, gadgetul de actiune este format din 3 camere cu unghi de vizulizare larg si senzori de 8 Mpix, fiecare capturand imagini separate. Pe verticala, unghiul de vizualizare este de 150°. Compania producatoare va pune la dispozitie un player video si foto la 360° dedicat, un foto viewer panoramic la 270°, functii de editare, un spatiu online de stocare de 3GB plus 1500 de melodii, tocmai bune pentru crearea unor videoclipuri de exceptie. Pe mine m-ar interesa ca la montaj sa pot alege momentele importante de pe fiecare camera si sa creez un filmulet 2D.

Din cate am mai aflat, camera cantareste mai putin de 200 grame, are suport microSD, este rezistenta la apa pana la adancimi de 100 metri, promite o autonomie de peste 2 ore si nu-i lipseste conectivitatea wireless.

Deocamdata atat, nu avem pret sau alte detalii suplimentare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *