Mio MiVue 358 – Camera video pentru masina

Mio Technology, cunoscuti in primul rand pentru gama lor de GPS-uri, au lansat o noua categorie de produse – camerele video pentru masina, dedicate celor care au obiceiul de a filma traficul sau locurile prin care trec. Sunt doua modele compacte, Mio MiVue 338 si Mio MiVue 358, cu o greutate redusa si o constructie de cea mai buna calitate.

Modelul MiVue 338 are un ecran de 2 inchi si este dotat cu o camera de 1.3 megapixeli cu unghi larg de 120 grade. Acesta filmeaza clipuri HD cu rezolutie de 720p.

Modelul mai performant Mio MiVue 358, pe care deja il testez, dispune de o camera video de 5 megapixeli cu unghi larg de 120 de grade si un ecran de 2.4 inchi pe care pot fi vizualizate inregistrarile. Aceasta filmeaza in full HD si foloseste formatul H.264.

De asemenea, aceasta are baterie si senzor de miscare, astfel ca poate inregistra evenimentele care se petrec in jurul masinii; asta daca aveti curaj sa o lasati in parbriz. Un senzor special monitorizeaza activitatea din fata obiectivului si declanseaza automat inregistrarea atunci cand detecteaza miscari. Secventa inregistrata, care poate fi cea a unui impact produs in parcare, este stocata intr-un director special si protejata pentru a nu putea fi stearsa sau suprascrisa atunci cand cardul de memorie al dispozitivului este plin.

Camera este echipata cu un senzor cu 3 axe pentru determinarea socurilor. Cele mai importante momente pot fi inregistrate cu ajutorul modului Event Recording. Cand sensibilitatea senzorului este setata la cel mai inalt nivel, camera inregistreaza chiar si socul produs de o groapa din carosabil.

Revin cu detalii asupra ei.

Momentan, va arat un videoclip filmat cu ea prin Bucuresti, in drum spre serviciu.

 

 

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *