Noua camera de la Canon in curand?

Am vazut cand cei de la Canon Romania si-au schimbat fotografia de cover pe Facebook dar recunosc ca nu i-am acordat mare atentie atunci. Doi tipi care joaca ping-pong (dar mingea nu se vede) si o fata langa ei care tine mana sus… chiar m-am mirat ce o cauta poza asta pe cover-ul lor. Era in preajma Craciunului, eram ocupat cu altele, mi-am zis ca se joaca careva aiurea pe respectiva pagina, dupa cum am spus nu am acordat deloc atentie momentului cu pricina.

Astazi, citind un articol, am realizat ca fotografia face parte din campania de promovare a unui nou produs, poate fi o camera mirrorless cu ecran rabatabil sau poate fi altceva… Unii spun ca ar putea fi o camera video in genul celei Panasonic HX sau Sanyo Xacti, altii aduc vorba de un sistem asemanator Lytro – fotografia de prezentare de pe pagina┬áFacebook Franta este patrata si in poza apare schita unei camere cu profil patrat. Oricum, deduc din fotografie ca vom vedea un gadget care se descurca excelent la filmare, daca privim mai atent la pozitia mainii fetei din fotografie. O camera video patrata? ­čśÇ

Nu m-ar mira sa o vedem la CES sau poate chiar mai devreme… Mai degraba la CES, Canon au un spatiu expozitional acolo. Va tin la curent!

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *