Seria 7 de la Samsung in noi configuratii

Inainte de CES 2013 Samsung dezvaluie noile specificatii ale portabilelor Seriei 7 Ultra si Seriei 7 Chronos.

Modelul Series 7 Ultra este un ultraportabil premium, cu un design de exceptie. Acesta este echipat cu un ecran de 13.3 inchi si rezolutie full HD, procesoare Intel Core i5 si i7, pana la 16GB memorie RAM, placa grafica AMD HD 8570M, stocare pe SSD-uri de 128 si 256GB, optional modul 4G LTE, USB 3.0, sistem audio JBL. De asemenea, promite o autonomie de pana la 8 ore. Vor fi doua modele din aceasta serie, unul cu ecran tactil si altul fara.

Series 7 Chronos este un desktop-replacement cu o grosime de numai 21mm, un ecran tactil de 15.6-inch full HD, procesor Intel quad-core Core i7, pana la 16GB memorie RAM, stocare pe un hdd de 1TB, speakere JBL  si o autonomie de pana la  11 ore.

Specificatiile complete pe urmatoarea pagina.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *