Evolution Kit pentru Smart TV-urile Samsung

Samsung lanseaza la CES 2013 in Las Vegas noul kit Smart Evolution dedicat televizoarelor inteligente din seriile de top ES7000 si ES8000. Prin simpla atasare a dispozitivului in spatele unui astfel de televizor, consumatorii vor beneficia de cele mai noi facilitati Smart ale generatiei 2013, inclusiv de comenzile vocale si prin gesturi.

Noua interfata Smart TV Samsung va fi prezentata saptamana viitoare la CES 2013. Aceasta este organizata pe 5 sectiuni diferite, cu o gama variata de continut – programe TV in direct, VODs (video on demand), aplicatii si Internet.

Vom afla mai multe detalii saptamana viitoare. Chiar sunt curios ce aduce nou interfata 2013 fata de cea de anul trecut.

 

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *