Gadget care iti transforma vechiul ecran intr-unul tactil

Daca ti-ai instalat Windows 8 pe vechiul laptop, fara ecran tactil, si vrei sa te bucuri de interfata Metro la adevarata ei capacitate nu dispera, exista o solutie acum. Aceasta vine de la E Fun, se numeste APEN Touch 8 System si va fi prezentata saptamana viitoare la CES 2013 in Las Vegas.

Dupa cum se vede si in imaginea de mai sus, sistemul are doua componente – un stylus si un mic gadget care se prinde de ecran, alimentat fiind prin USB. Nu va trebui sa montati nimic altceva deasupra ecranului. Solutia functioneaza cu ecrane de pana in 15.6 inchi, va fi lansata in prima parte a anului si va costa aproximativ 80 USD.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.