Alcatel a luat-o razna? :D

Alcatel, o companie care nu a mai iesit cu nimic in evidenta in ultima perioada, ne ofera o frumoasa surpriza. La CES 2013 in Las Vegas expun nu mai putin de 4 smartphone-uri chiar interesante.

Alcatel One Touch Idol Ultra, cu o grosime de numai 6.45mm, se vrea a fi cel mai subtire smartphone la ora actuala. Are un ecran Amoled HD de 4.7 inchi, un procesor dual-core la 1.2GHz, camera de 8 megapixeli si Android 4.1 Jelly Bean.

Alcatel One Touch Scribe este un “phablet” cu un ecran de 5 inchi si rezolutie HD. Are un procesor quad-core MediaTek MT6589 SoC la 1.2 GHz, este compatibil 4G, 1GB memorie RAM, camera de 8 Megapixeli si Android 4.1 Jelly Bean.

Stati asa, ca mai avem. Modelul One Touch Scribe X are un ecran de 5 inchi cu rezolutie 1080p, camera de 12 megapixeli si un procesor quad-core la 1.4GHz. Asa ceva…

Inca unul si gata: One Touch Idol este modelul entry-level cu o grosime de 8.15mm, ecran IPS de 4.7 inchi qHD, procesor dual-core la 1.2GHz, camera de 8 Megapixeli, 512MB memorie RAM si Android 4.1 Jelly Bean.

Pe bune, ce s-a intamplat cu ei? Asa deodata, cand incepusem sa-i uitam? 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *