Asus Vivotab Smart – reinventarea netbook-ului!

Inca un model de tableta Asus tip Transformer dar cu Windows 8 isi face aparitia. Modelul Vivotab Smart are un ecran IPS de 10 inchi cu o rezolutie de 1366x768pixeli, 2GB memorie RAM, stocare pe un SSD de 64GB si un procesor Intel Atom dual-core Z2760 la 1.6Ghz, deci, o configuratie de baza care ar putea veni la preturi decente, este un netbook intr-o tableta. Oricum, ma astept ca un astfel de echipament sa fie mai ieftin decat un ultrabook. As paria pe un pret in jurul a 2700 Lei, daca nu chiar mai mic… Vom vedea.

Observ ca tastatura este un pic mai subtire si ca sistemul de andocare este diferit de cele cu care ne-a obisnuit Asus pana acum. Specificatiile mai constau intr-o camera foto cu rezolutie de 8 Mpix, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, NFC si slot MicroSDHC. Tableta are o grosime de numai 9.7mm, o greutate de 580 grame iar producatorii promit o autonomie teoretica de 8 ore si jumatate.

Este un gadget interesant… stau cu ochii pe el…

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Asus Vivotab Smart – reinventarea netbook-ului!

 • January 8, 2013 at 10:38 pm
  Permalink

  un netbook cu o alta palarie…

  Reply
  • January 8, 2013 at 10:45 pm
   Permalink

   poate o performa un pic mai bine decat atoamele vechi… we’ll see…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *