Calatoreste cu stil alaturi de o compacta Olympus

Olympus, tot la CES 2013, anunta gama de compacte STYLUS TRAVELLER, dedicata celor care au placerea de a surprinde in imagini toate detaliile calatoriilor lor.

Trei modele in aceasta gama – SH-50, SZ-16 și SZ-15, toate cu sistem performant de stabilizare cu 5 axe activ in timpul filmarii.

SH-50 se lauda cu un senzor CMOS de 16 megapixeli cu retro-iluminare, lentile cu zoom optic 24x, diafragma f/3.0-5.9, stabilizare hibrida pe 5 axe la filmare si pe 3 axe la fotografiere, tehologie iHS care reduce zgomotul imaginilor, filmare full HD 60i, 720p/120cps sau HVGA/240cps, un ecran LCD de 3 inchi si Filtre Magice pentru adaugarea efectelor creative. Aceasta este compatibila cu cardul FlashAir pentru transferul rapid al fotografiilor si filmarilor pe smartphone-uri si cu cel Eye Fi.

SZ16

– zoom optic super wide de 24x;

–  tehnologie iHS;

–  stabilizare Multi-Motion pentru inregistrari 1080p Full HD;

– procesor de imagine TruePic V;

– filmare 1080 Full 30p HD;

– senzor CMOS de 16-megapixeli;

–  stabilizarea duala a imaginii;

– inregistrare de mare viteza a filmelor cu 120cps (640×480) sau 240fps (320×240);

– Filtre Magice pentru adaugarea efectelor creative

– Display LCD color de 3 inchi;

– Compatibila cu cardul FlashAir si cu cel Eye-Fi care permite incarcarea wireless automata a imaginilor pe un site sau un PC.

Modelul SZ15 este cel mai ieftin dintre ele, cu un senzor CCD, un procesor mai slabut si filmare la 720p.

Toate vor fi disponibile din luna martie, inca nu au fost dezvaluite detalii legate de pret.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *