Microsoft – 60 de milioane de licente Windows 8 comercializate pana acum

Astazi, in cadrul CES 2013, Tami Reller (Windows Chief Marketing Officer si Chief Financial Officer) a declarat ca au fost comercializate pana acum nu mai putin de 60 de milioane de licente Windows 8, atat versiuni de upgrade cat si OEM-uri. Desi unii se plang ca Windows-ul 8 este de vina pentru vanzarile sub asteptari ale sistemelor portabile, se pare ca nu este chiar asa. Nici nu au trecut 3 luni de cand este disponibil pe piata si este deja un succes. Pana la urma, ecranul tactil isi face treaba…

De asemenea, cei de la Microsoft spun ca sunt disponibile acum peste 1700 de sisteme certificate Windows 8 si Windows RT.  Vesti bune si din zona Windows Store, de unde au fost descarcate 100 de milioane de aplicatii in numai 2 luni iar numarul acestora a crescut de 4 ori.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *