Olympus TG2 – pentru aventurierul din tine :D

Olympus au mai lansat inca trei camere din categoria Tough, adica rezistente la diverse conditii neprielnice. Dintre toate, cel mai performant este modelul TG-2, perfect pentru cei care se aventureaza in locuri imposibile pentru o camera obisnuita.

Olympus TG-2 are un senzor CMOS de 12 megapixeli cu retro-iluminare, lentile luminoase cu diafragma f/2.0-4.9, zoom 4x (25-100mm) si capacitate de fotografiere de la 1cm distanta de subiect, GPS, filmare full HD si compatibilitate FlashAir, pentru transferul fotografiilor sau filmarilor pe un smartphone sau tableta.

Este rezistenta pana la o adancime de 15 metri, poate cadea fara probleme de la o inaltime de 2.1m, nu-i pasa de gerurile de -10°C si suporta cu succes presiunile de pana la 100kg.

Va fi disponibila pe piata de la sfarsitul lunii ianuarie la un pret de aproximativ 390 de Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.