RAIDR Express – solutie de stocare performanta de la ASUS

RAIDR Express este o solutie de stocare performanta pe care cei de la ASUS au de gand sa o lanseze cat de curand pe piata. Avantajul ROG RAIDR Express fata de un SSD normal este ca se conecteaza prin interfata PCI Express, astfel ca poate oferi viteze de transfer superioare fata de cea SATA utilizata de solutiile de stocare “normale” Solid State Disk.

Foarte incantati de acest lucru vor fi atat gamerii cat mai ales graficienii sau profesionistii din domeniul video, in special cei care uziteaza volume mari de date. Bineinteles ca poate fi utilizat ca unitate de initializare a sistemului de operare.

Nu sunt dezvaluite detalii suplimentare legate de pret, disponibilitate sau capacitati de stocare. Mai avem de asteptat cateva luni pana va fi disponibila pe piata.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “RAIDR Express – solutie de stocare performanta de la ASUS

 • January 8, 2013 at 10:37 pm
  Permalink

  am vazut si de la OCZ sau Intel… asa ca nu sunt primii’

  Reply
  • January 8, 2013 at 10:46 pm
   Permalink

   da, am vazut si eu; sunt curios care vor fi specificatiile Asus…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *