Asus Transformer (ultra)Book!

Primul echipament cu Windows 8 recomandat de catre Microsoft in videoclipul pe care vi l-am aratat aseara este Asus-ul Transformer Book TX300CA, un ultrabook care se transforma in tableta si invers. Nu am stiut mare lucru despre el pana acum, cand am primit un comunicat din partea Asus. Nu este dezvaluit pretul sau disponibilitatea dar, momentan, ne multumim cu cateva detalii tehnice chiar interesante.

So, ASUS Transformer Book este un ultraportabil cu o configuratie puternica si Windows 8 ce poate fi utilizat atat ca tableta cat si ca notebook/ultrabook, avand un sistem de andocare tipic Transformer. Acesta dispune de un ecran IPS de 13.3 inchi cu rezolutie full HD, de a treia generatie de procesoare Intel Core i5 sau i7, 4GB memorie RAM, de unitate de stocare SSD de 128GB incorporata in tableta si inca un hard disk de 500GB in tastatura.

Bineinteles, dupa cum ne asteptam, dock-ul dispune de propria baterie pentru o autonomie prelungita, plus o gama completa de porturi – 2xUSB 3.0, Mini Display Port, Ethernet Gigabit si cititor de carduri SD. De asemenea, tableta are conector audio 2-in-1 de 3.5mm, port microHDMI si cititor de carduri microSDHC.

Ce sa mai, e o scula chiar misto.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *