DA-F60 – boxa portabila wireless de la Samsung

Chiar misto sistemul audio portabil pe care cei de la Samsung l-au prezentat la CES 2013 in Las Vegas, imi place design-ul metalic, premium. Boxa DA-F60 incorporeaza magneti din neodim si un radiator pasiv, astfel ca promite un sound de calitate, fara interferente, chiar si la volum puternic.

Sursele audio se pot conecta atat prin bluetooth cat si prin tehnologie Near Field Communication (NFC), “imperecherea” realizandu-se doar printr-o simpla apropiere. De asemenea, are incorporat conector auxiliar si port USB prin intermediul caruia putem incarca smartphone-ul. Acumulatorul din dotare promite o autonomie de aproximativ 8 ore.

Nu am aflat un pret.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *