Huawei Ascend Mate – Imens!

Nu stiu daca este pe placul vostru sau din contra dar HUAWEI anunta lansarea unui smartphone-tableta cu ecran mai mare decat al Note-ului 2 de la Samsung. Huawei Ascend Mate are un imens ecran HD IPS+LCD de 6.1 inchi cu o rezolutie de 1280×720 pixeli. Punctez ca, daca tot l-au facut atat de mare, ar fi trebuit sa aiba rezolutie full HD.

Alte specificatii:  grosime intre 6.5mm – 9.9mm, greutate de 198 grame, ecranul este acoperit cu Corning Gorilla Glass, procesor quad-core Huawei Hi-Silicon de 1.5 GHz, 2GB memorie RAM, slor microSDHC cu suport de pana la 32GB, acumulator de 4050 mAh care promite pana la doua zile de autonomie, Android 4.1, camera de 8 Megapixeli cu sistem HDR si inregistrare sunet Dolby.

Va fi pus in vanzare in China in februarie 2013.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Huawei Ascend Mate – Imens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *