LG ne arata televizorul cu ecran curbat…

Nici nu au inceput sa vanda inca vestitele televizoare OLED pe care le tot promit de vreo 2 ani si LG ne arata un alt prototip la CES 2013 – este vorba ┬áde televizorul curbat EA9800. Cica aceasta forma promite o calitate superioara a experientei vizualizarii pentru ca suprafata ecranului este orientata la distante egale fata de ochii telespectatorului. Asa o fi, pana nu vedem, nu-i contrazicem.

Acesta are o diagonala de 55 inchi si lucreaza pe tehnologie OLED care mentine nivelul de contrast optim in functie de lumina ambientala si de unghiul de vizionare. Bineinteles, dispune de un algoritm HDR care accentueaza profunzimea culorilor si negrul. Normal, are functii 3D si Smart TV, sunt curios unde au pus conectorii ca pare tare subtirel. ­čśÇ

Mai sunt multe de aflat despre acest televizor si tehnologiile integrate, pesemne ca o sa-l vedem si in Europa la IFA Berlin 2013.

PS. Aflu de la Alex ca si Samsung au dezvaluit un astfel de prototip.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *