Nokia, rezultate peste asteptari in Q4

Mda, se pare ca asa este, dupa cum declara Stephen Elop, CEO-ul companiei. Business-ul Nokia a mers cum nu se poate mai bine in trimestrul patru, nici ei nu se asteptau la asa ceva.

“We are pleased that Q4 2012 was a solid quarter where we exceeded expectations and delivered underlying profitability in Devices & Services and record underlying profitability in Nokia Siemens Networks. We focused on our priorities and as a result we sold a total of 14 million Asha smartphones and Lumia smartphones while managing our costs efficiently, and Nokia Siemens Networks delivered yet another very good quarter.”

Divizia de telefoane mobile a livrat peste 14 milioane unitati, dintre care 4.4 milioane au fost smartphone-uri Lumia si 9.3 milioane modele Asha. Totalul net al vanzarilor acestei divizii a fost de aproape 3.9 miliarde de Euro.

Mai multe detalii aici.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *