Walkman pluteste mai departe…

Si acum imi este dor de vechiul meu walkman-casetofon cazut la datorie dupa vreo cateva mii de casete ascultate sau de cel cd-player, pierdut intr-o tabara. Pionieri ai playerelor portabile, Sony ne-au pregatit inca o surpriza – un Walkman rezitent la apa, pe care il poti lua cu tine chiar si cand inoti in piscina sau in mare. Cool…

Walkman NWZ-W273 rezista sub apa la o adancime de pana la 2 metri si nu are deloc cabluri care sa deranjeze – practic este  o pereche de casti care se prind foarte bine de cap, in ele fiind incorporat si mp3 player-ul. Are o memorie interna de 4GB, este compatibil iTunes iar o incarcare completa a acumulatorilor ofera pana la 8 ore de autonomie.

MP3 playerul portabil si rezistent la apa Walkman W273 va fi disponibil in Europa din Februarie 2013.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Walkman pluteste mai departe…

 • January 11, 2013 at 7:41 pm
  Permalink

  care tampit idiot la cap asculta muzica in timp ce inoata?

  Reply
  • January 11, 2013 at 9:48 pm
   Permalink

   daca vrea sa se duca omu’ si sa inoate la piscina linistit fara sa-i asculte pe toti tampitii din jur inseamna ca e idiot?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *