Televizorul laser care nu este televizor… de la LG

LG au lansat la CES 2013  sistemul Laser Tv de 100 de inchi care incorporeaza functiile Smart Tv si Digital Tv. Nu este chiar un televizor in adevaratul sens al cuvantului ci mai degraba un sistem de proiectie performant pe baza de tehnologie laser care include un ecran mai special si o unitate externa de proiectie Ultra Short Throw (UST – poate reda imagini de la distante foarte scurte). Este perfect pentru sali de cinema private (ca alea din Mtv Cribs).

Acesta reda imagini la rezolutie Full HD cu un contrast dinamic de 10.000.000:1, are Wi-Fi, suport WiDi Intel si incorporeaza toate functiile Smart LG, precum Smart World, LG Cloud sau Magic Remote. Bineinteles, nu-i lipseste un tuner digital iar ecranul de proiectie are incorporat un sistem audio, desi mai degraba ar merge asortat cu un amplif si boxe mai puternice, pentru o experienta completa.

Cei de la LG promit ca sistemul de iluminare cu laser are o durata de utilizare de 25.000 de ore. Folosit cam 4 ore pe zi ne da o durata de viata de 17 ani…

Sursa foto.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *